Qui som

CardioClinic Sant Cugat és el primer centre especialitzat en cardiologia a Sant Cugat, sota la direcció dels cardiòlegs Dr. Vicenç Serra i Dr. Ivo Roca, amb la col.laboració de la angiorádiologa Dra. Anna Alguersuari. El grup està especialitzat en el tractament de tot tipus de cardiopaties i malalties cardiovasculars, amb subespecialitats acreditades internacionalment com les arítmies i l’electrofisiologia (Dr Ivo Roca) i la hemodinàmica cardíaca (Dr. Vicenç Serra).

El tracte personalitzat al pacient i el seguiment exhaustiu de tot el procés de curació són els pilars sobre els que es basa CardioClinic Sant Cugat: Una atenció professional amb consultes i revisions no marcades per un límit de temps, sinó per les necessitats de cada pacient.

Sobre la mateixa filosofia, Cardioclínic compta amb tota la tecnologia per realitzar totes les exploracions complementàries no invasives a nivell cardiovascular: ecocardiograma-doppler color, prova d’esforç, electrocardiograma digital, holter de 24 hores digital, mapa de pressió arterial i doppler vascular. D’aquesta manera, el pacient rebrà una atenció integral fins al diagnòstic i tractament a la mateixa consulta.

Aquest centre especialitzat en cardiologia a Sant Cugat té acords amb les principals mútues i assegurances privades del país. A més, inclou moltes ofertes directes als pacients: L’objectiu és garantir la millor atenció a un cost assequible.

Finalment, el tercer pilar del centre després de l’atenció personalitzada i la qualitat assistencial, és la prioritat en la prevenció. D’aquesta manera, cardioclinic promou l’educació cardiovascular, amb especial èmfasi en la prevenció de patologia cardiovascular en l’esport i en l’educació sanitaria.

Qualitat assistencial i alta tecnologia, atenció personalitzada i prevenció cardiovascular. Benvinguts a CardioClínic Sant Cugat.

foto clínica Cardioclinic Sant Cugat

El nostre equip mèdic

Doctor Vicenç Serra García

Doctor Vicenç Serra García
Cardiòleg. Especialista en Hemodinàmica cardíaca.
Veure CV

Doctor Ivo Roca i Luque

Doctor Ivo Roca i Luque
Cardiòleg. Especialista en Arítmies i Electrofisiologia.
Veure CV

Doctora Anna Alguersuari

Doctora Anna Alguersuari
Radiòloga. Especialista en Radiologia Vascular i intervencionista.
Veure CV

Dir: Passeig Francesc Macia 91, c.p. 08173, Sant Cugat del Valles   |   Tel: 935 891 666   |   Email: cardioclinic@cardiosantcugat.com   |   Aviso Legal y LOPD