Polígrafa nocturna respiratòria

La polígrafa respiratòria estudia el comportament de diferents paràmetres respiratoris durant la son. Mitjançant diferents sensors es registra la saturació d’oxigen i la freqüència cardíaca, el ronc, l’esforç i la freqüència respiratoris, la posició corporal i el flux d’aire durant la son.

La prova es realitza al domicili del pacient i consisteix en passar una nit dormint sota el registre esmentat. Està indicada en pacients amb sospita de síndrome de apnees de la son be per presentar alguna molèstia suggestiva com ronc cridaner, apnees (aturades de respiració durant la son), somnolència diürna, son neguitós, cefalea al despertar; o factors de risc cardiovascular, en especial hipertensió arterial, no justificats per altres causes. La obesitat, el tabaquisme, o certs tipus de anatomia cervical i maxil·lofacial son factors de risc per patir apnees, però existeixen casos en els que aquestes apareixen en absència de factors de risc.

El dia de la prova es recomana evitar la migdiada i acudir a la consulta amb una samarreta còmoda que faci de pijama. Al pacient se le sol·licitarà que torni a casa i que no faci activitats abans d’anar a dormir, i una vegada posat el dispositiu a la consulta.

sg2

sg3

sg1

Podeu trobar més informació sobre el producte al següent document PDF
.

Dir: Calle de Manuel Farrés, 15, c.p. 08173, Sant Cugat   |   Tel: 93 5455856   |   Email: cardioclinic@cardiosantcugat.com   |   Aviso Legal y LOPD